Basında Biz

Işınlanmaya Hazır Mısınız?

Rabve Vakfı ve Palamut Group Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; Hilvan Gençlik Merkezi, Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi ve Viranşehir Fen Lisesi’nde “Işınlanmaya Hazır Mısın?” konseptli dijital dönüşüm ve sanal dünya hakkında konferanslar gerçekleştirdi.

Daha Fazlası »

Siverek’te ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı yardımı yapıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Uluslararası Yardım Vakfı (RABVE) eğitim alanında sosyal projeleri kapsamında soğukların bastırması ve kış mevsiminin gelmesiyle beraber, “Eğitim için her şey” projesi kapsamında yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı yardımı yaptı. RABVE Vakfı gönüllüleri tarafından okul okul gezilip dağıtılan yardımlarda, engelli öğrenciler unutulmadı.

Eğitim İçin Herşey

‘İyilik…’, asidi kaçmış kola şişesi kıvamındaki bireyin “N’aaber?” sorusuna verilen bayık cevap değildir! iyilik, insanlık sanatıdır!.. Vicdanın tonudur… Mutluluğun yoludur…

Rabve Vakfı, Doğu’daki çocukların eğitimini unutmadı

RABVE Uluslararası Yardımlaşma Vakfı Vakfı, “Eğitim İçin Her Şey” projesi kapsamında Şanlıurfa’da 17 okula ziyaret gerçekleştirdi. 23-24 Kasım tarihlerinde 25 kişilik bir ekiple Siverek ve Suruç’taki okulları ziyaret eden vakıf yönetimi, yeniden binlerce öğrenciye kışlık mont ve bot ulaştırdı. 2016 yılında Şanlıurfa’ya gerçekleştirilen ilk ziyarette 10.000 öğrenciye kışlık mont ve bot ile 20.000 öğrenciye kitap yardımında bulunan RABVE Uluslararası Yardımlaşma Vakfı, ülkenin dört bir yanındaki çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla oluşturduğu sosyal sorumluluk projesi ile 5 yıl içerisinde 250 okul ve 100.000 öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.